Certificeringen

Om binnen de GWW sector te mogen werken behoor je als bedrijf te beschikken over diverse certificeringen die je vakbekwaamheid onderschrijven. Gebr. Jansen beschikt over de nodige certificaten die de inzetbaarheid op uw projecten waarborgt. Hieronder vind u een aantal van onze certificaten waar wij trots op zijn, mist u iets of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Gebroeders Jansen drongelen
Gebroeders Jansen Drongelen
gebroeders jansen Agrarisch
gebroeders jansen infra

GWW Vakdiploma’s

Grondwerk, wegenbouw en waterbouw (GWW) is een werkgebied in de civiele techniek die specifieke kennis vereist. We vinden het daarom belangrijk dat het personeel professionaliteit en vakkundigheid weet uit te drukken door het bezit van diverse vakdiploma’s. Dit betekent dat je binnen ons bedrijf verschillende opleidingen kunt volgen om diploma’s te behalen. Diploma’s die nodig zijn om binnen de GWW sector werkzaam te mogen zijn. Na het succesvol afronden van de betreffende opleiding, bieden wij zekerheid op een uitdagende baan.

Heb jij interesse om lid van de familie te worden? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Samen bespreken we jouw mogelijkheden!

Wij zijn op zoek naar nieuwe familieleden

Er staan 8 vacatures voor jou klaar

Graciella

VCA-certificaat

Dit certificaat staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. In werkelijkheid omhelst het certificaat meer dan alleen een checklist. Een vereiste is een gedegen VGM-systeem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Uw en onze veiligheid is voor ons het belangrijkste in de uitvoering van ons werk.

Om in het bezit te komen van een VCA-certificaat zijn we uitvoerig getoetst. Om die reden is het bezitten van het VCA-certificaat voor ons van belang.

transport-machine
Gebroeders Jansen grondwerk project
Gebroeders Jansen grondwerk project

SBB Erkend Leerbedrijf

Wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft. Wij willen graag meehelpen en de jeugd de kans geven om te ontwikkelen, leren en groeien in onze sector. Daardoor zijn wij een SBB Erkend Leerbedrijf. Heb jij interesse om alles te leren over ons vakgebied? Bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek! Samen kijken we naar jouw mogelijkheden!

VKL

De veiligheid van ons voedsel is één van de belangrijkste kwaliteitsaspecten van voedsel. Om deze veiligheid te garanderen zijn zowel in de landbouw als in de handel voedselveiligheidscertificaten (VVC) in het leven geroepen. De norm VoedselKwaliteit Loonwerk (VKL) is het kwaliteitssysteem voor de sector Agrarische Loonwerk, waarmee de loonwerker kan aantonen dat hij aan de eisen van de landbouw en handel voldoet

De norm VoedselKwaliteit Loonwerk heeft als primair doel de voedselkwaliteit te waarborgen door te voorkomen dat activiteiten die loonbedrijven uitvoeren, schade kunnen toebrengen.
Klanten van loonwerkers (telers) die beschikken over één of meer voedselveiligheidscertificaten (per gewas en/of GLOBALG.A.P.) moeten kunnen aantonen dat de door hen ingeschakelde loonwerker voldoet aan dezelfde eisen.

Bron: https://www.vkl.nl/over-vkl.html

Gebroeders jansen spa
Gebroders jansen walser

VVAK

Het VVAK-certificaat heeft tot doel een optimale voedsel- en voederveiligheid en kwaliteit te waarborgen voor alle akkerbouwmatig geteelde gewassen/producten. Het gaat daarbij m.n. om de teelt, oogst, eenvoudige fysieke bewerking (bijv. drogen, inkuilen/balen maken, pletten, hakselen, enz.), transport en bewaring van gewassen/producten voor de verwerkende industrie. Gewassen waar Gebr. Jansen B.V. voor gecertificeerd is binnen VVAK zijn industriegroenten en consumptieaardappelen.

Bron: https://www.attero.nl/upload/docs/vvak-telerhandleiding-2020-def.pdf