Gebroeders Jansen asfalteren op afsluitdijk
Gebroeders Jansen te drongelen

Buitenterrein asfalteren

Als een van de weinigen zijn wij experts in het asfalteren van buitenterreinen. We bieden je (indien gewenst) een totaalpakket bij het realiseren van jouw buitenterrein. Hierbij kan gedacht worden aan alle benodigde disciplines binnen de onder- en bovengrondse infra. Jouw voordeel? Je profiteert van één aanspreekpunt, één verantwoordelijke en korte lijnen.

Asfalteren: hoe we te werk gaan

Bij het asfalteren van buitenterreinen gaan we als volgt te werk:

 1. We komen bij je langs op locatie om te bespreken wat je wensen zijn. Wij denken met je mee en bieden je de beste oplossing aan.
 2. We stellen de offerte op en komen bij je langs om deze persoonlijk toe te lichten. Na akkoord maken we een plan van aanpak waarmee jouw bedrijfsactiviteiten zo veel mogelijk gewaarborgd blijven.
 3. In dit plan komen alle benodigde facetten aan bod om tot het gewenste eindresultaat te komen. We gaan als volgt te werk: uitzetten, uitgraven, riolering aanleggen, bijkomende elementenverharding en uiteraard het aanbrengen van de asfaltverharding. Afrondend kan door ons ook de groenvoorziening verzorgd worden. Informatie: Door bovengenoemde facetten in eigen beheer te doen, waarborgen we de kwaliteit van het geheel.
 1. Persoonlijk contact is bij ons nog steeds erg belangrijk. Daarom koppelen wij aan ieder project een vast aanspreekpunt. Deze persoon is vanaf de opname van werkzaamheden tot en met het laatste opleverpunt jouw persoonlijke aanspreekpunt.

We houden rekening met je dagelijkse werkzaamheden

Voorafgaand aan dit proces, bespreken we de planning van het aan te leggen terrein met jou als klant. Gedurende dit gesprek proberen we jouw wensen zo veel mogelijk in te willigen. We passen onze planning aan, aan jouw bedrijfsvoering. We zijn ons er erg van bewust dat we te gast zijn; hier gedragen we ons ook naar.

Diverse expertises

 • Erfverharding
 • Parkeerpleinen
 • Wegen
 • Logistieke terreinen
 • Campings en bungalowparken
 • Fietspaden
 • Overig
Gebroeders jansen Wegverharding fam vermeulen

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Heb je vragen over het asfalteren van je buitenterrein? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Gebroeders Jansen. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)162 312611 of een e-mail te sturen naar info@gebroedersjansen.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen voor de vrijblijvende aanvraag van een offerte op maat.