Agrarisch

In de agrarische sector bieden wij een totaalpakket aan voor welke agrarische onderneming dan ook. Door ons totaalpakket, in combinatie met de just-in-time mentaliteit van onze medewerkers, zijn wij de partner voor u als agrarisch ondernemer.

Ook als het gaat over de taken en verantwoordelijkheden – welke de afgelopen jaren bij u terechtkwamen – zijn wij de partner die meedenkend en oplossingsgericht opereert. Dit alles doen we binnen de huidige wet- en regelgeving. Mede hierdoor garanderen we altijd de zekerheid, voor nu en de toekomst. Dit alles doen we vanuit het oogpunt: samen kunt u meer dan alleen.

gebroeders jansen Agrarisch
Gebroeders jansen den hout

Hoe we dit doen

De afgelopen periode is er veel veranderd en er staat nog veel te veranderen in onze sector. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee voor u als agrarisch ondernemer. Om die reden begrijpen wij de behoefte aan zekerheid.

Door onze kennis en kunde haalt u zekerheid in huis. Zo stellen wij ons meedenkend op en gaan we oplossingsgericht te werk. Ook hier is hoogwaardige kwaliteit het allerbelangrijkste. Zo zijn wij continu bezig om voor iedere uitdagende situatie een innovatieve oplossing te ontwikkelen. Daardoor zijn wij overtuigd dat we de zekerheid ook voor in de toekomst kunnen blijven waarborgen.

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Erfverharding bij Fam. Vermeulen

Bij Fam. Vermeulen in Den Hout hebben we een nieuw deel erfverharding aangebracht.
Vanaf het Cunet graven, de afwatering aanbrengen tot en met het asfalt plaatsen.
Dit is één van de mooie totaal projecten die wij als Gebroeders Jansen verzorgen.

Bekijk al onze projecten
image-overlay image-overlay
Gebroeders jansen Wegverharding fam vermeulen

Voorjaarswerkzaamheden

De afgelopen weken zijn wij enorm druk geweest met de eerste voorjaarswerkzaamheden. Hieronder een korte foto collage waar wij de afgelopen weken mee bezig zijn geweest:

Bekijk al onze projecten
image-overlay image-overlay

Wij zijn op zoek naar nieuwe familieleden

Er staan 8 vacatures voor jou klaar

Graciella