info@gebroedersjansen.eu     +31 (0)162 312611

Om onze professionaliteit en vakkundigheid te ontwikkelen en uit te drukken in vakdiploma’s, zijn wij in het bezit van een variatie aan noodzakelijke certificeringen en keurmerken, waaronder GWW vakdiploma’s en VCA certificaat.

GWW Vakdiploma’s

Grondwerk, wegenbouw en waterbouw (GWW) is een werkgebied in de civiele techniek die specifieke kennis vereist. Gebr. Jansen B.V. vindt het daarom belangrijk dat het personeel professionaliteit en vakkundigheid weet uit te drukken door het bezit van diverse vakdiploma’s. Na opleidingen bij erkende leerbedrijven bieden wij o.a.:

  • Machinist GWW
  • Middenkaderfunctionaris GWW
  • Monteur GWW

VCA-certificaat

Dit certificaat staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. In werkelijkheid omhelst het certificaat meer dan alleen een checklist. Een vereiste is een gedegen VGM-systeem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Uw en onze veiligheid is voor ons het belangrijkste in de uitvoering van ons werk. Om in het bezit te komen van een VCA-certificaat zijn we uitvoerig getoetst. Om die reden, het stellen van strenge veiligheidsregels, is het bezitten van het VCA-certificaat voor ons van belang.

 

Vraag direct meer informatie op via het contactformulier op de contactpagina.