info@gebroedersjansen.eu     +31 (0)162 312611

De specialisaties bij Gebr. Jansen B.V. zijn tweevoudig. Enerzijds zijn ze gespecialiseerd in middelgrote- tot grote asfaltverwerkingsprojecten. Anderzijds hebben ze zich specialistisch ontwikkeld in loonwerk en transport. Deze krachten zijn gebundeld en resulteren in een bedrijf dat kan assisteren in gevarieerde en bijzondere asfaltverwerkings- en andere infraprojecten. Hoewel het uitgebreide netwerk aan klanten voornamelijk met hen een samenwerking aangaat voor de grotere projecten, zijn ze bereid naar al uw wensen te luisteren. Bij de Gebr. Jansen B.V. onderscheiden ze zich niet in volume en omzet, maar voornamelijk door middel van hun specialismen. De kracht van de onderneming, haar specialistische dienstverlening is drieledig, zo stellen zij:

  • Professioneel materieel: Wij zijn de enige in Nederland waarbij u de machines en voertuigen vindt die u nodig hebt voor uw complexe project! Bekijk de pagina “materieelverhuur” voor meer informatie (o.a. breedtes en tonnen/per uur) over de machines die we in beheer hebben.
  • Vakkundig personeel: Wij zetten voor u asfalt uitvoerders, (wals)machinisten, balkmannen en afwerkers in bij uw project, ongeacht de locatie. Bekijk de pagina “personeelverhuur” voor een korte uitleg over de werkzaamheden waarbij u ons personeel (woonachtig in heel NL) kan inzetten.
  • Vakdiploma’s: We zijn gecertificeerd in GWW vakdiploma’s en het Vkeurmerk. Bekijk de pagina “certificeringen” voor specifieke informatie met betrekking tot de diverse certificeringen die we ons eigen hebben gemaakt.

 

Vraag direct meer informatie op via het contactformulier op de contactpagina.