info@gebroedersjansen.eu     +31 (0)162 312611

In samenwerking met Gebr. Jansen B.V. laat u uw asfaltproject gegarandeerd slagen. Wij assisteren u met vakkundig personeel en professioneel materieel. In combinatie van die twee kunt u bij ons terecht voor asfaltsets, maar ze zijn ook afzonderlijk inzetbaar. Wij beheren een exclusief aanbod van materieel, denk hierbij aan: asfaltverwerkingsmachines, frezen, walsen en spuitauto’s, welke enorme breedtes en tonnen per uur verwerken. We beschikken tevens over personeel, woonachtig in heel Nederland en kunnen u zodoende overal in het land van dienst zijn. Wij zetten voor u gecertificeerde asfalt uitvoerders, (wals)machinisten, balkmannen en afwerkers in bij uw projecten. Wat ons betreft een ideale combinatie om een betrouwbare samenwerking aan te gaan. Wij vinden het belangrijk onze professionaliteit uit te drukken in officiële certificeringen en hebben ons om die reden ontwikkeld in: GWW vakdiploma’s en VCA certificering.

Voor werkelijk alle projecten kunt u bij ons informatie aanvragen. Ons specialistische machinepark is zo ingericht dat we alle projectgroottes kunnen verwerken en al uw specifieke eisen in kunnen willigen. Wij richten ons niet zozeer op omzet en volume, maar onderscheiden ons ook door de inzet van specialisme. Bij Gebr. Jansen B.V. zijn we zeer flexibel en kunnen we op korte termijn reageren op uw vragen. We streven ernaar uw project zo spoedig mogelijk te ondersteunen waar nodig, zodat u geen hinder ondervindt van onverhoopte tegenvallers tijdens uw project. Een betrouwbare samenwerking is voor ons een belangrijk speerpunt en niet voor niets presenteren we ons door te stellen: “Samen op weg”.

Kijk voor specifieke informatie omtrent de verschillende machines en de variatie aan personeel dat we voor u in kunnen zetten op deze website.

Indien u direct contact wenst, kijk dan voor onze contactgegevens